Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Viften
Tag dit strikketøj under armen og kom til hygge, strik og film i Haslev Bio. Vi får besøg af Krea Deluxe, som vil holde et spændende oplæg inden vi blænder op for filmen. Der vil være dæmpet belysning i salen under filmen, så du ikke taber masken.
STRIKKEBIO
Viften

Viften

VIFTEN er en menneskelig fortælling om magt og gensidig afhængighed, der med både dyb alvor og absurd komik udfordrer danskernes historiske hukommelsestab.

Stedet er Skt. Croix, De Dansk Vestindiske Øer, året er 1848. Anna Heegaard og Petrine er tætte veninder. Begge kvinder er farvede, men deres levevilkår er vidt forskellige – Anna er fri og ejer den slavegjorte Petrine. Anna lever sammen med generalguvernør Peter von Scholten på sit landsted, hvor hun styrer hjemmet, formuen og sin elskede og betroede husholderske Petrine.

Alt er tilsyneladende, som det skal være, indtil rygterne om et oprør begynder at svirre. For hvilken side står Anna og Petrine egentlig på - og er det den samme?